Komuna e Deçanit përballet me vërshime pas reshjeve te shiut

Pas reshjeve të shiut dhe vërshimeve të shkaktuara në komunën e Deçanit, ekipet e zjarrfikësve në bashkëpunim me komunën e Deçanit kanë intervenuar në shumë fshatra të Komunës së Deçanit për t’i rikuperuar dëmet e shkaktuara dhe për të ju dal në ndihmë qytetarëve!

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj priti në takim rektorin e Universitetit “Haxhi Zeka”, prof. dr. Armand Krasniqi

Kryetari i komunës së Deçanit, z. Bashkim Ramosaj priti në takim rektorin e Universitetit “Haxhi …