Komuna e Deçanit, po bën përgatitjet e Festivalit Gjithëkombëtar të Folklorit ”Eshkë e ndezur mbi Shkëlzen”

Komuna e Deçanit, po bën përgatitjet e Festivalit Gjithëkombëtar të Folklorit ”Eshkë e ndezur mbi Shkëlzen”. Me përkrahjen e vazhdueshme të Kryetarit të komunës së Deçanit, z. Bashkim Ramosaj dhe Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit bashkë me udhëheqësin e bordit të festivalit z. Bekim Vishaj u mbajt takimi i radhës për organizimin e festivalit.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti vizitoi punimet në asfaltimin e 24 rrugëve në Sadovinë të Muhaxherëve

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka vizituar sot fshatin Sadovinë e Muhaxherëve, ku …