mbpzhr 2018
kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Komuna e Skenderajt njofton të gjithë shoqatat e gjuetisë dhe gjuetarët se ndalohet ç’do aktivitet i gjuetisë

Komuna e Skenderajt njofton të gjithë shoqatat e gjuetisë dhe gjuetarët se ndalohet ç’do aktivitet i gjuetisë

Duke u bazuar në Vendimin e Drejtoratit Qendror të  Inspeksionit për Pylltari dhe Gjueti me referencë DOIPGJ 456/19. Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural DBPZHR – Komuna Skenderaj, njofton të gjithë shoqatat e gjuetisë dhe gjuetarët se ndalohet ç’do aktivitet i gjuetisë në tërë territorin e Komunës së Skenderajt deri në themelimin dhe dhënien në Menaxhim të Vendgjuetive të Përbashkëta që do të themelohen përmes projekteve të DBPZHR-së.

Kontrolloni gjithashtu

Nisën punimet në ndërtimin e memorialit ,,Dëshmorët e Kombit ‘’ në fshatin Carrabreg i Ulët

Në afërsi të SHFMU ,,Lidhja e Prizrenit’’ kanë nisur punimet për ndërtimin e memorialit ,,Dëshmorët ...