kek
MIT
tv dielli
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Komuna e Suhareke vazhdon në rregullimin e infrastrukturës për qytetarët

Komuna e Suhareke vazhdon në rregullimin e infrastrukturës për qytetarët

Në kuadër të rregullimit të infrastrukturës, komuna e Suharekës ka vazhduar në rregullimin e rrugëve nëpër fshatrat për tua lehtësuar qytetarëve të sajë lëvizjen dhe kyçjen në rrugët nacionale, në kuadër të saj edhe banorët e fshatit Duhël, tani janë bërë me rrugë të re, Rruga “Latë Shabani” tanimë ka ndryshuar pamje, banorët e kësaj lagje tani do ta kenë shumë më të lehtë qarkullimin.

Ky projekt u investua nga Komuna Suharekë, ndërsa punimet i kreu

kompania FLORI sh.p.k.

Kontrolloni gjithashtu

Dëshmorët e fshati Baballoq janë dekoruar me Urdhrin ,,Heroi i Kombit”   

Me Urdhrin ,,Heroi i Kombit”, me një ceremoni të veçantë, janë dekoruar të gjithë dëshmorët ...