valamobile
mbpzhr 2018
kek
MIT
Airport Adem Jashari
akp deri me 5 maj
Fillimi / Institucionet / Komuna e Vitisë ka nënshkruar memorandum mirëkuptimi për grantin e performancës me GIZ-in dhe Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Komuna e Vitisë ka nënshkruar memorandum mirëkuptimi për grantin e performancës me GIZ-in dhe Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Komuna e Vitisë, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Programi për Shërbime të Qëndrueshme komunale GIZ, kanë nënshkruar një memorandum mirëkuptimi për grantin e performancës për mjedis të pastër. Kjo marrëveshje u nënshkrua nga ministri Fatmir Matoshi, kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti dhe Alexandra Linden nga GIZ-i gjerman.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Rahovecit vazhdon aktivitetet për shënimin e 22 Prillit Ditës Ndërkombëtare të Tokës

Në prani të kryetarit të komunës së Rahovecit, Smajl Latifit, nënkryetarit Fatmir Iska, drejtor të ...