MIT
kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Kontingjenti italian i Komandës Rajonale Përendim i dorëzon kompetencat për urë Komunës së Deçanit

Kontingjenti italian i Komandës Rajonale Përendim i dorëzon kompetencat për urë Komunës së Deçanit

E ndërtuar në vitin 2015 , ura e cila mundëson kalimin e Lumit -Lumbardh për tek uji i thartë qytetarëve të komunës së Deçanit, i kalon në kompetencë komunës së Deçanit mbase deri më tani është mirëmbajt nga KFOR-i Italian. Të pranishëm në këtë solemnitet ishin i pari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, me bashkëpunëtorë, ambasadori Italian në Kosovë, shkëlqesia e tij Piero Cristoforo Sardi dhe komandanti i misionit në Kosovë gjenerali i Divizionit Lorenzo D’Addario, përfaqësues të klerit fetarë, ushtarak, asamblistë dhe qytetarë të shumtë.

Kontrolloni gjithashtu

Mbahet takimi me qytetarë dhe biznese për Planin Rregullues të hollësishëm “Parku i Biznesit në Marinë”

Mbahet takimi me qytetarë dhe biznese për Planin Rregullues të hollësishëm “Parku i Biznesit në ...