KEK
Fillimi / Lajmet / Kosova dhe Shqipëria do të sponsorizojnë kongresin e parë të autoriteteve që do të kthehet në një kongres tradicional
Kosova dhe Shqipëria do të sponsorizojnë kongresin e parë të autoriteteve që do të kthehet në një kongres tradicional

Kosova dhe Shqipëria do të sponsorizojnë kongresin e parë të autoriteteve që do të kthehet në një kongres tradicional

Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti është duke qëndruar në një vizitë zyrtare në Shqipëri, të parën si kryeministër. Pas takimit me homologun e tij Edi Ramën, në një konferencë të përbashkët, Rama njoftoi se nga takimi i tyre u dakorduan për fillimin e një kongresi të përbashkët mes dy vendeve. “Qeveria e Kosovës dhe Shqipërisë të sponsorizojnë kongresin e parë të autoriteteve vendore i cili ne dëshirojmë të kthehet në një kongres tradicional ku kryetarët e komunave së bashku me skuadrat e tyre të ndajnë praktikat e mira sfidat e përbashkëta në adresimin e problemeve komunale dhe potencialin e nismave të përbashkëta në fushën e qeverisjes vendore”, tha Rama.

Kontrolloni gjithashtu

Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë papërdorur

Naser Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë përdorur

Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Naser Ramadani, ka raportuar para Komisionit Hetimor Parlamentar për ...