Fillimi / Lajmet / KPM: Adnan Merovci zgjidhet kryetar edhe për një mandat
KPM: Adnan Merovci zgjidhet kryetar edhe për një mandat

KPM: Adnan Merovci zgjidhet kryetar edhe për një mandat

Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), në mbledhjen e mbajtur më 09.03.2016, ka ri-zgjedhur z. Adnan MEROVCI për Kryetar të KPM-së edhe për një mandat tjetër.z. MEROVCI ka lindur në Vushtrri më 1956. Ai është i diplomuar në Fakultetin Elektroteknik të Universitetit të Prishtinës. Pas diplomimit për 10 vite deri në vitin 1990 ka punuar në Bankën e Bashkuar të Kosovës (BANKOS). Nga viti 1990, ka qenë udhëheqës i Protokolit të Presidentit të Kosovës, Ibrahim RUGOVA deri në vitin 2000. Gjatë viteve 2001-2002 ka qenë Drejtor i Postave të Kosovës, ndërsa më pas Kryeshef i Sekretariatit të KQZ-së nga viti 2003 deri në 2006. Në vitin 2008 është emëruar Drejtor i Përgjithshëm i Post Telekomit të Kosovës. Në vazhdim ka drejtuar disa ndërmarrje kosovare që kanë vepruar në partneritet me firma të huaja në cilësinë e Drejtorit të Përgjithshëm. Është i martuar, baba i 4 fëmijëve. Nga gjuhët e huja e flet gjuhën angleze, gjuhën serbe dhe atë turke.

Kontrolloni gjithashtu

Josep Borrell

Borell: Marrëveshja Kosovë-Serbi është vendimtare edhe për Bashkimin Evropian

Shefi për Politikë të Jashtme të Bashkimit Evropian, Josep Borrell ka vlerësuar se arritja e ...