KPSH i SHFMU "Naim Frashëri", në Prishtinë, sot do të mbajë një protestë duke filluar nga ora 12:10

KPSH i SHFMU “Naim Frashëri”, në Prishtinë, sot do të mbajë një protestë duke filluar nga ora 12:10

Këshilli i Prindërve të Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Naim Frashëri”, në Prishtinë, ka përgatitur  një protestë për të shprehur shqetësimet lidhur me prolongimin e fillimit të mësimit për vitin akademik 2022-2023.   Protesta do të mbahet sot , me 27 shtator 2022, para SH.F.M.U. “Naim Frashëri” në Prishtinë, duke filluar nga ora 12:10 deri në 13:00.

Këshilli i Prindërve të Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Naim Frashëri”,  në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Bajram Begaj: Kosova dhe Serbia të kthehen sa më shpejt në tryezën e dialogut dhe në zbatimin e marrëveshjeve

Begaj: Të drejtat e njeriut janë ideal i përbashkët për të cilin luftojnë të gjithë popujt

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj ka vlerësuar lart dokumentin e të drejtave të njeriut dhe …