Fillimi / Lajmet / KQZ e përmbyll procesin e certifikimit të kandidatëve dhe subjekteve politike garuese për zgjedhjet lokale të 17 tetorit
KQZ e përmbyll procesin e certifikimit të kandidatëve dhe subjekteve politike garuese nër zgjedhjet lokale

KQZ e përmbyll procesin e certifikimit të kandidatëve dhe subjekteve politike garuese për zgjedhjet lokale të 17 tetorit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka përmbyllur procesin e certifikimit të kandidatëve dhe subjekteve politike. Gjatë mbledhjes së sotme, KQZ ka certifikuar dhjetëra subjekte politike dhe mijëra kandidatë.

Numri i përgjithshëm i subjekteve politike të certifikuara është 90, prej të cilave 32 parti politike, 34 Iniciativa Qytetare, 1 koalicion dhe 23 kandidatë të pavarur.

Lidhja Demokratike e Kosovës do të garojë në 27 komuna për kryetar dhe me 841 kandidatë për kuvende të ndryshme komunale.

Partia Demokratike e Kosovës do të garojë në 29 komuna për kryetar dhe me 875 kandidatë për kuvende të ndryshme komunale.

Lëvizja Vetëvendosje do të garojë në 28 komuna për kryetar dhe me 933 kandidatë për kuvende të ndryshme komunale.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës do të garojë në 21 komuna për kryetar dhe me 700 kandidatë për kuvende të ndryshme komunale.

Nisma Socialdemokrate do të garojë në 6 komuna për kryetar komune dhe me 289 kandidatë për kuvende të ndryshme komunale.

Aleanca Kosova e Re do të garojë në 2 komuna për kryetar komune dhe me 259 kandidatë për kuvende të ndryshme komunale.

Kontrolloni gjithashtu

Elmi Reçica qëndroi në Gjenevë të Zvicrës, në nismën e PDK-së për hapjen e nëndegëve kudo ku jetojnë shqiptarët, në mërgim

Elmi Reçica qëndroi në Gjenevë të Zvicrës, në nismën e PDK-së për hapjen e nëndegëve kudo ku jetojnë shqiptarët, në mërgim

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Elmi Reçica,  ka qëndruar për vizitë në Gjenevë të ...