KEK
Fillimi / Lajmet / KQZ-ja certifikoi kandidatët për pjesëmarrje në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për kryetar të Drenasit
Zgjedhjet

KQZ-ja certifikoi kandidatët për pjesëmarrje në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për kryetar të Drenasit

KQZ-ja në mbledhjen e mbajtur sot  mori vendim për Certifikimin e Subjekteve Politike dhe Kandidatëve për pjesëmarrje në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Drenasit që do të mbahen më 4 dhjetor 2016.  Zyra për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim njoftoi Komisionin Qendror të Zgjedhjeve se ka shqyrtuar të gjithë dokumentacionin e pranuar dhe se konstaton se janë plotësuar të gjitha kushtet për certifikimin e tyre. Komisioni mori vendim për certifikimin e Subjekteve Politike dhe Kandidatëve, si në vijim:

 

Kandidatët e certifikuar janë:

Partia Demokratike e Kosovës, Ramiz Lladrovci

Lidhja Demokratike e Kosovës, Bedri Nika

Nisma për Kosovën, Isa Xhemajlaj

Aleanca Kosova e Re, Elmi Thaçi

Partia Fjala, Vehbi Berisha

Kandidat i Pavarur, Xhavit Drenori

Kandidat i Pavarur, Naim Bazaj

Kandidat i Pavarur, Rrahim Elshani.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi kërkon miratimin e ndimhës financiare të premtuar për bizneset

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi kërkon miratimin e ndimhës financiare të premtuar për bizneset

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi ka thënë se pas vendosjes së masave ...