vala – old
vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / KQZ-ja në këto termine do t’i mbajë konferencat për media
KQZ-ja në këto termine do t’i mbajë konferencat për media

KQZ-ja në këto termine do t’i mbajë konferencat për media

Sot në Kosovë do të mbahen zgjedhjet e lokale. Vendvotimet do të hapën në orën 7:00 dhe do të mbyllen në orën 19:00.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) do të mbajë konferenca të rregullta.
Konferenca e parë do të mbahet në orën 8:00 – Hapja e Vendvotimeve në Republikën e Kosovës
Konferenca e dytë: 11:30 – Pjesëmarrja në votime deri në orën 11:00 dhe ecuria e procesit zgjedhor.
Konferenca e tretë: 15:30 – Pjesëmarrja në votime deri në orën 15:00 dhe ecuria e procesit zgjedhor.
Konferenca e katërt: 20:00 – Pjesëmarrja në votime deri në orën 19:00 dhe mbyllja e vendvotimeve.
Konferenca e pestë: Publikimi i Rezultateve Preleminare – (Për orën e saktë do të njoftoheni me kohë).

 

Kontrolloni gjithashtu

DW: Në prag të vazhdimit të dialogut Kosovë-Serbi, presidentët e dy vendeve mbajnë qëndrime të kundërta

DW: Në prag të vazhdimit të dialogut Kosovë-Serbi, presidentët e dy vendeve mbajnë qëndrime të kundërta

Dojçe Welle i ka kushtuar një artikull dialogut i cili do të zhvillohet të dielën ...