KEK
Fillimi / Lajmet / Kryekuvendarja Osmani kërkon nga kryeministri Hoti që në dialog të mos hapen tema që janë shpallur antikushtetuese
Kryekuvendarja Osmani kërkon nga kryeministri Hoti që ë dialog të mos hapen tema që janë shpallur antikushtetuese

Kryekuvendarja Osmani kërkon nga kryeministri Hoti që në dialog të mos hapen tema që janë shpallur antikushtetuese

Kryekuvendarja, Vjosa Osmani i ka dërguar edhe sot një porosi ekzekutivit, duke kërkuar që në dialog të mos hapen tema që janë shpallur antikushtetuese. Ndërsa sot ajo është takuar sot me përfaqësuesin special të Norvegjisë, Arne Sannes Bjornstad. Në njoftimin e zyrës për media të Kuvendit bëhet e ditur se në takim u trajtuan çështje të ndryshme të bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve, me theks të veçantë në bashkëpunimin ndër-parlamentar dhe menaxhimin e situatës me pandeminë Covid-19.

Kontrolloni gjithashtu

Programi i USAID-it për fuqizimin e drejtësisë e shpall Gjykatën Themelore në Prishtinë më transparenten në Kosovë

Programi i USAID-it për drejtësi e shpall Gjykatën Themelore në Prishtinë më transparenten në Kosovë

Gjykata Themelore në Prishtinë është shpallur Gjykata më transparente në Kosovë, nga programi i USAID-it ...