mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Kryeministri Haradinaj: Besimi në të mirën dhe sakrifica për të tjerët janë virtyte të popullit tonë
Kryeministri Haradinaj: Besimi në të mirën dhe sakrifica për të tjerët janë virtyte të popullit tonë

Kryeministri Haradinaj: Besimi në të mirën dhe sakrifica për të tjerët janë virtyte të popullit tonë

Kryeministri në dorëheqje i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, në një shkrim ka uruar qytetarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit. “Besimi në të mirën dhe sakrifica për të tjerët janë virtyte të popullit tonë. Sot, në prag të Bajramit të Vogël, në këtë natë të madhe, gjithë besimtarëve të fesë Islame, u përcjellë urimet më të përzemërta për këtë festë, të gëzimit, respektit e solidaritetit. Uroj që ky mesazh të përcillet gjeneratë pas gjenerate, duke ndarë të mirën dhe duke dëshmuar humanizmin, si vlerë e jona e patjetërsueshme. Me fat!”, ka shkruar Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Në nderim dhe përkujtim të dëshmorëve të kombit, Ismet Jashari Kumanova, Gani Kastrati Afrim Buçaj, ...