kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Lajmet / Kryeministri, Haradinaj ka folur për disa mosmarrëveshje mes AAK-së dhe Nismës Socialdemokrate
Kryeministri, Haradinaj ka folur për disa mosmarrëveshje mes AAK-së dhe Nismës Socialdemokrate

Kryeministri, Haradinaj ka folur për disa mosmarrëveshje mes AAK-së dhe Nismës Socialdemokrate

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka folur edhe për disa mosmarrëveshje mes AAK-së dhe Nismën Socialdemokrate, me të cilën është në koalicion qeveritar. Ai ka pranura se ka mospajtime mes anëtarëve të të dyja partive, por e mohoi mundësinë e prishjes së koalicionit. Në mbledhjen e Qeverisë u aprovua edhe një propozim i ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica i cili propozoi që familjes së Ismet Jasharit, ish komandant Kumanovës, t’i ndahen 18 mijë euro. Në mbledhjen e Qeverisë, të gjitha pikat e rendit të ditës u aprovuan pa asnjë kundërshtim.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-komandanti i UÇK-së për Zonën Operative të Nerodimes, Shukri Buja është nisur sot për në Hagë

Ish-komandanti i UÇK-së për Zonën Operative të Nerodimes, Shukri Buja është nisur sot për në Hagë

Ish kryetari i Lypjanit dhe ish-komandanti i UÇK-së për Zonën Operative të Nerodimes, Shukri Buja ...