tv dielli
MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Lajmet / Kryeministri Haradinaj: Kosova konsideron se veprimet e Iranit në ngritjen e tensioneve në Gjirin Persik janë të gabuara
Haradinaj: Dorëheqja ime dëshmoi se demokracia është stabile dhe se në kohë krizash, vendimmarrja i kthehet sovranit

Kryeministri Haradinaj: Kosova konsideron se veprimet e Iranit në ngritjen e tensioneve në Gjirin Persik janë të gabuara

Kryeministri i Kosovës Ramush Harainaj, i ka komentuar zhvillimet e fundit në mes Iranit dhe ShBA-ve. Haradinaj thotë se Kosova qëndron përkrah të drejtës së ShBA-ve për t’i mbrojtur vlerat e lirisë, ndërsa veprimet e Iranit i cilëson të gabuara. “Kosova konsideron se veprimet e Iranit në ngritjen e tensioneve në Gjirin Persik janë të gabuara dhe qëndron përkrah të drejtës së ShBA-së për t’i mbrojtur vlerat e lirisë, paqes dhe sigurisë, kudo dhe kurdoherë”, shkruan kryeministri.

Kontrolloni gjithashtu

Autoritetet në Amerikë druajnë se bilanci i viktimave nga koronavirusi mund të shkaktojë 200 000 të vdekur

Autoritetet në Amerikë druajnë se bilanci i viktimave nga koronavirusi mund të shkaktojë 200 000 të vdekur

Autoritetet në Shtetet e Bashkuara druajnë se bilanci i viktimave nga koronavirusi mund të shkojë ...