KEK
Fillimi / Lajmet / Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti, ka takuar sot përfaqësueset e Grupit të Grave Deputete të Kosovës
Kryeministri Hoti, ka takuar sot përfaqësueset e Grupit të Grave Deputete të Kosovës

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti, ka takuar sot përfaqësueset e Grupit të Grave Deputete të Kosovës

Kryeministri Hoti, ka pritur sot në takimin përfaqësueset e Grupit të Grave Deputete të Kosovës, Vlora Limani- Hajnuni, Teuta Haxhiu dhe Besa Ismaili, me të cilat ka biseduar për respektimin e të drejtave të grave në shoqërinë tonë. Kjo u bë e ditur me anë të një komunikate për media nga zyra e kryeministrit. “Kryeministri Hoti ka nënvizuar rëndësinë për mbështetjen ekonomike të grave në biznes, duke theksuar se fuqizimi ekonomik dhe pavarësia financiare e grave është njëra ndër format konkrete të mbështetjes afatgjate për krijimin e mundësive të barabarta dhe realizimin e barazisë së plotë gjinore”, thuhet në komunikatë.

Kontrolloni gjithashtu

Ndryshimet e pakontrolluara të klimës do t’i kushtojnë Amerikës qindra miliardë dollarë, do ta dëmtojnë shëndetin e njerëzve

Ndryshimet e pakontrolluara të klimës do t’i kushtojnë Amerikës qindra miliardë dollarë, do ta dëmtojnë shëndetin e njerëzve

Ndryshimet e pakontrolluara të klimës do t’i kushtojnë Shteteve të Bashkuara qindra miliardë dollarë, do ...