Airport Adem Jashari
kek
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Lajmet / Kryesia e LDK nuk ka marrë asnjë vendim për të ngrirë diskutimet me Vetëvendosjen, tha kryetari, Isa Mustafa
Isa Mustafa

Kryesia e LDK nuk ka marrë asnjë vendim për të ngrirë diskutimet me Vetëvendosjen, tha kryetari, Isa Mustafa

Kryesia e LDK nuk ka marrë asnjë vendim për të ngrirë diskutimet me Vetëvendosjen,  ka deklaruar kryetari i LDK, Isa Mustafa dhe kandidatja për kryeministre Vjosa Osmani, të cilët thanë se takimet do të vazhdojnë, por vetëm për marrëveshjen finale do të pritet certifikimi i rezultateve. Kryetari i LDK-së Isa Mustafa, tha se fituesi përfundimtar do të përcaktohet nga rezultatet ku do të certifikohen. Ne kemi biseduar me Vetëvendosjen  për mundësinë e një koalicioni të përbashkët, ky koalicion mund të bëhet dhe jemi marrë vesh që javëve të ardhshme do të takohemi për harmonizim të programit”, tha Isa Mustafa.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët ...