Behxhet Pacolli

Kryetari i Aleancës Kosova e Re, Behxhet Pacolli, ka propozuar një format për formimin e institucioneve të reja

Kryetari i Aleancës Kosova e Re, Behxhet Pacolli, ka propozuar një format për  formimin e institucioneve të reja, të dala pas zgjedhjeve të 11 qershorit. Ai ka shkruar se duhet të organizohet një tryezë me gjithë liderët e partive të mëdha politike, Vetëvendosje!-s, LDK-së, PDK-së, AAK-së, Nismës dhe AKR-së dhe partive të minoriteteve. Kjo marrëveshje parasheh krijimin e një qeverie gjithëpërfshirëse me afat njëvjeçar, me datë të përcaktuar të zgjedhjeve parlamentare të radhës. “Sa mua më përket, këtë qeveri mund ta udhëheqë Ramush Haradinaj, Albin Kurti, apo kushdo tjetër që merr konsensusin maksimal”, ka shkruar Pacolli.

Kontrolloni gjithashtu

Milovan Drecun

Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit dhe liderëve të tjerë të UÇK-së, rezultat i punës sonë

Milovan Dreçun, Kryetar i Komitetit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka deklaruar se …