Kryetari Aliu, ka pritur në takim Komandantin e  Komandës Regjionale-Lindje në Kampin Amerikan “Bondsteel”, Kolonel Christopher J. Samulski

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, ka mirëpritur në takim Komandantin e  Komandës Regjionale-Lindje në Kampin Amerikan “Bondsteel”, Kolonel Christopher J. Samulski me bashkëpunëtorë, për të diskutuar shumë nga temat aktuale që shqetësojnë qytetarët ferizajas si dhe patjetër aspektin e sigurisë, për të cilën u jemi mirënjohës trupave shumëkombëshe të KFOR-it, prirë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Malishevës ekzekuton bursat për mbi 300 studentë meritorë për vitin 2022

Pas përfundimit të të gjitha procedurave të nevojshme rreth procesimit të mjeteve për mbi 300 …