Kryetari Aliu ka pritur në takim z.Tefik Hashani

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, ka pritur në takim në zyrën e tij, Tefik Hashani, i cili njëherit ka pranuar një dhuratë të veçantë, librin monografik, një pjesë e së cilës kushtuar profesorit të respektuar dhe ish anëtarit të Kuvendit të Komunës së Ferizajt, mikut dhe kolegut të tij, Ilmi Hashani, e që për autor ka profesorin e nderuar Izahir Troni.

Kryetari Aliu, e ka vlerësuar këtë vepër me shumë vlerë që i flet kohës e protagonistëve të saj, ashtu siç edhe titullohet “Në rrjedhë kohe”.

Kontrolloni gjithashtu

Janë shpërndarë edhe sot pajisje bujqësore për fermerët e komunës së Skenderajt

Janë shpërndarë edhe sot pajisje bujqësore për fermerët e komunës së Skenderajt, në kuadër të …