Kryetari Aliu mori pjesë në ceremoninë e hapjes së hipermarketit “Plus Market”

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, mori pjesë në ceremoninë e hapjes së hipermarketit “Plus Market”. “Hipermarketi “Plus Market” – gjigandi ferizajas i cili nga produktet që ofron, nuk ka asnjë produkt me origjinë prodhimi nga Serbia, por që për dekada promovon produktet vendore, hapi pikën e re në rrugën “Cen Dugolli” – Tek objekti i Gorenjes në Ferizaj, duke i shtuar Ferizajt e ferizajasve, mundësi punësimi e duke ndikuar drejtpërdrejt në mirëqenien e qytetarëve dhe ekonominë lokale”- ka shkruar kryetari Aliu.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti takimin e parë publik për punën në gjashtë mujorin e parë të vitit 2024

Kryetari i Komunës së Rahovecit Smajl Latifi, sot, në praninë e shumë qytetarëve mbajti takimin …