leoni

Kryetari Aliu takoi delegacionin nga klubi i çiklizmit “Kastrioti” në Ferizaj

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu ka pritur në takim delegacionin nga klubi i çiklizmit “Kastrioti” në Ferizaj, prirë nga kryetari Avni Nuha, ku kanë biseduar mbi bashkëpunimet e tyre edhe me klubin por edhe me federatën e çiklizmit të Kosovës si dhe mbi përgatitjet për lojërat mesdhetare ku pjesë e saj do të jetë edhe qyteti i Ferizajt. Kryetari Aliu i ka siguruar të pranishmëve mbështetjen për klubin kampion në rrugëtimin e tyre sportiv.

Kontrolloni gjithashtu

U promovuan veprat e profesorëve Muhamet Qerimi, Dren Brahimaj dhe Ermal Baze

Sot, Kryetari i Komunës së Deçanit z. Bashkim Ramosaj, ishte në mesin e profesorëve universitar …