KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Aliu uron gjithë familjet rome me rastin e ditës Ndërkombëtare të Romëve

Kryetari Aliu uron gjithë familjet rome me rastin e ditës Ndërkombëtare të Romëve

Me rastin e ditës Ndërkombëtare të Romëve, Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu uron gjithë familjet rome në Ferizaj dhe anembanë vendit, në ditën e tyre, duke vënë theksin tek modeli i bashkëpunimit që ka Komuna e Ferizajt me këtë komunitet, për të çuar përpara agjendën qytetare drejt përmbushjes së kërkesave të këtij komuniteti.

Kontrolloni gjithashtu

Përkujtohet në Smirë ish-deputeti Hysni Salihu

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, me bashkëpunëtorë, përfaqësues të fshatit Smirë, familjarë e ...