leoni

Kryetari Haliti ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me të cilën do të bëhet vendosja e tabelave të numrave

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka nënshkruar në ambientet e Agjencisë Kadastrale të Kosovës një marrëveshje bashkëpunimi për vendosjen e tabelave të numrave në zona kadastrale të kësaj komune. Ky projekt do financohet nga Qeveria Norvegjeze përkatësisht nga Autoriteti Norvegjez për Hartografi “Staten Kartverket”. Kryetari Haliti e cilësoj këtë projekt shumë të rëndësishëm pasi që sipas tij me këtë do bëhet më lehtë shpërndarja dhe pranimi i shërbimeve postare për qytetarët e kësaj komune. Ai ka falënderuar donatoret dhe të gjithë ata që kanë përzgjedhur komunën e Vitisë për të realizuar këtë projekt shumë të rëndësishëm duke potencuar se Komuna e Vitisë do kryej të gjitha obligimet e saj që ajo të realizohet sa më mirë. Të pranishëm në këtë takim ishin edhe drejtorët Ajet Sallahu dhe Majlinda Ostrogllava.

Kontrolloni gjithashtu

Nënshkruhet Memorandum i Mirëkuptimit në mes të Komunës së Vitisë dhe organizatës “CNVP”

Sot, kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur në takim Xhevat Lushin – …