KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Haliti uron fëmijët në Ditën ndërkombëtare të tyre

Kryetari Haliti uron fëmijët në Ditën ndërkombëtare të tyre

Në Ditën Ndërkombëtare të fëmijëve 1 Qershorit, kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti,ka uruar gjithë fëmijët duke u dëshiruar gjithë të mirat e suksese në jetën ë tyre. Fëmijët janë dhurata më e shtrenjtë në jetë dhe janë qëllimi për të cilët marrim frymë! Të gjithë fëmijët meritojnë një të ardhme të denjë e plot shpresë e të rriten në një vend që e duan e që i do! Të gjithë fëmijëve kudo në botë i uroj nga zemra: Gëzuar 1 Qershorin!

Kontrolloni gjithashtu

U përkujtuan dëshmorët Gursel e Bajram Sylejmani

Vëllezërit Gursel e Bajram Sylejmani nga Sadovina e Vitisë, janë përkujtuar me rastin e rënies ...