leoni

Kryetari Haliti vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në Viti për urimet e festës së Kurban Bajramit

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, i shoqëruar edhe nga Komandanti i stacionit policor në Viti, Afrim Halili dhe nga kryetari i familjeve te dëshmorëve, Xhevdet Ademi, por edhe nga bashkëpunëtorë të tjerë vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame në Viti, për urimet e festës së Kurban Bajramit.

Në këtë ditë të veçantë kryetari Haliti i uroi ata dhe të gjithë besimtarët mysliman, për festën e Kurban Bajramit.

Kontrolloni gjithashtu

Me Smirën Komuna e Vitisë filloi procesin e buxhetimit me pjesëmarrje

Komuna e Vitisë, ka mbajtur takimin e parë me banorët e fshatit Smirë lidhur me …