leoni

Kryetari Nura uron besimtarët Islam me rastin e Kurban Bajramit

Kryetari i komunës së Skenderajt, i ka uruar të gjithë besimtarët e besimit Islam me rastin e Kurban Bajramit, ai ndër të tjera tha:

Nën dritën e solidaritetit, kujdesit ndaj njëri-tjetrit, sevapit të shtuar duke hapur zemrën ndaj atyre që e kërkojnë këtë gjë, si vlerë e dëshmuar te shqiptarët, ju uroj Kurban Bajramin, me dëshirat për begati dhe mirësi në çdo familje shqiptare!

Kontrolloni gjithashtu

Me Smirën Komuna e Vitisë filloi procesin e buxhetimit me pjesëmarrje

Komuna e Vitisë, ka mbajtur takimin e parë me banorët e fshatit Smirë lidhur me …