Kryetari Latifi ka vizituar Këshillin e Bashkësisë Islame në Rahovec, teqenë e Halvetive dhe teqenë e Rifaive në Rahovec

Për nder të festës së Bajramit të Vogël, kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, me bashkëpunëtorë, vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame në Rahovec, teqenë e Halvetive dhe teqenë e Rifaive në Rahovec. Me këtë rast, i uruan nga zemra udhëheqësit fetarë, Efendi Shani Sylka, Shejh Besim Shehu dhe Shejh Mehdi Shehu, për këtë ditë të shënuar, që na bën bashkë të gjithëve dhe rrit solidaritetin mes qytetarëve.

Me fat dhe gëzuar festën e Bajramit!

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe tribunë

Kontrolloni gjithashtu

Me Smirën Komuna e Vitisë filloi procesin e buxhetimit me pjesëmarrje

Komuna e Vitisë, ka mbajtur takimin e parë me banorët e fshatit Smirë lidhur me …