Lumir Abdixhiku: Do të shpërthejë skandali nëse nuk ka përgjigje pozitive nga Qeveria e Kosovës ndaj Amerikës për gazin

Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku, ka qëndruar për fushatë zgjedhore në Komunën e Vushtrrisë dhe të Fushë-Kosovës

Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku, ka qëndruar në Komunën e Vushtrrisë dhe atë të Fushë-Kosovës, për t’i dhënë mbështetje Xhafer Tahirit dhe Burim Berishës për zgjedhjet e 14 nëntorit. Ai ka lavdëruar dy kandidatët  për të cilët ka thënë se janë kryetarë shembull. “Me Xhafer Tahiri në Vushtrri! Me Burim Berisha në Fushë Kosovë! Xhafa për mandatin e radhës për të e për të gjithë. Burimi është bashkëpunëtor i vërtetë, bashkudhëtar i imi politik me plot vullnet e jetë. I afërt me të gjithë, punëtor i palodhshëm, udhëheqës i denjë. Banorët e dy komunave para vetes kanë zgjedhje të lehtë. Më 14 nëntor, numrin 160, Xhafer Tahirin në Vushtrri e Burim Berishën në Fushë Kosovë për mandatin e radhës!”, ka shkruar Lumir Abdixhiku.

Kontrolloni gjithashtu

Shaip Kamberi

Gjykata në Serbi ka vendosur të ripërsëriten zgjedhjet në Tërnoc të Bujanocit ku pritet që Shaip Kamberi të zgjidhet deputet

Shaip Kamberi është kandidati i vetëm shqiptar që ka mbetur në garë dhe ka gjasa …