Fatmir Limaj: Paraqitet nevoja për një dialog të ri, dialogu i mëparshëm ka dështuar

Kryetari i Nismës Fatmir Limaj, seancën e sotme në Kuvend e përkufizoi si jonormale dhe gjendje krize

Kryetari i Nismës për Kosovën,  Fatmir Limaj, seancën e sotme në Kuvend e quajti jonormale. Deri më tash Kuvendi nuk ka pasur ndonjë rol në krijimin kësaj krize. Krizën e ka shkaktuar Qeveria. Kuvendi sot e ka rastin që të marrë pjesë në nxjerrjen e vendit nga kriza ose ta thellojë atë. Ky parlament, duhet të marrë vendimin për ta dërguar vendin në zgjedhje. Presidentja aktuale të paktën është përpjekur ta ruajë unitetin e vendit. Nëse zgjidhet Thaçi, tha ky unitet që ka qenë vetëm nga Presidenca, nuk do të ekzistojë më tha mes tjerash, Fatmir Limaj

Kontrolloni gjithashtu

Bardhyl Mahmuti ka mohuar autorësinë e komunikatës së 59-të të UÇK-së, ku ishte shpallur tradhtar Gani Geci, për vrasjen e Abedin Rexhës

Dëshmitari, Bardhyl Mahmuti, gjatë paraqitjes  së tij  para trupit gjykues në gjykimin kundër krerëve të …