Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, është takuar me Ish-kryeministrin e Mbretërisë së Bashkuar, Tony Blair.

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, është takuar me Ish-kryeministrin e Mbretërisë së Bashkuar, Tony Blair

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, është takuar me Ish-kryeministrin e Mbretërisë së Bashkuar, Tony Blair. Ai ka theksuar se takimet me të janë gjithmonë të veçanta dhe emocionuese. “Roli i tij historik për vendin tonë dhe përkushtimi i palëkundur për të mbrojtur lirinë dhe drejtësinë ka qenë një frymëzim për të gjithë ne, tash e një çerek shekulli”. “Biseda jonë e sotme nënvizoi edhe një herë rëndësinë e bashkëpunimit të mirë ndërkombëtar, krijimit të partneriteteve dhe kultivimit të raporteve të besueshme – në funksion të sigurimit të paqes, stabilitetit dhe integrimit euro-atlantik të vendit tonë”. “Ish-kryeministrit Blair i shpreha mirënjohjen e përjetshme të popullit tonë për mbështetjen e tij të vazhdueshme për Kosovën, posaçërisht atëherë kur kishim më së shumti nevojë. Kosova nuk do të harrojë asnjëherë liderishipin tuaj, zotëri Kryeministër!”, ka shkruar Krasniqi.

Kontrolloni gjithashtu

Josep Borrell

Josep Borrell ka thënë se Evropa nuk është e plotë derisa Ballkani Perëndimor të bëhet pjesë e saj

Përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Evropian (BE) për politikën e jashtme dhe sigurinë, Josep Borrell, …