Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka njoftuar se janë marrë masa të reja ndaj pandemisë

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka njoftuar se janë marrë masa të reja ndaj pandemisë. Ai ka shkruar se është vendosur që punonjësit e Komunës së Prishtinës, ndërmarrjeve publike lokale, të posedojnë një nga dëshmitë e mëposhtme, në mënyrë që t’ju lejohet hyrja në ambientet e punës: 1. Çertifikatën e vaksinimit me më së paku dy doza kundër COVID-19; 2. Personat me dëshmi mjekësore nga mjeku specialist i fushës se kanë kundërindikacione dhe janë të liruar nga vaksinimi, duhet të posedojnë testin RT- PCR negativ për COVID 19 jo më të vjetër se një javë. Kryetari, Përparim Rama ka bërë të ditur se 78% e punonjësve të Komunës së Prishtinës janë të vaksinuar me dy doza, 15% me një dozë, kurse 7% në proces të vaksinimit.

Kontrolloni gjithashtu

Qytetarët e Malit të Zi u ngritën në protestë duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të reja

Qytetarët e Malit të Zi u ngritën në protestë duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të reja

Përveç kërkesave  për zgjedhje të reja, protestuesit në Podgoricë, shprehën edhe revoltën e tyre edhe …