KEK
Fillimi / Lajmet / Kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi, i ka drejtuar dy kërkesa Qeverisë së Kosovës
Latifi

Kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi, i ka drejtuar dy kërkesa Qeverisë së Kosovës

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës, dëmshpërblimin për bujqit e dëmtuar dhe rritjen e subvencioneve. “Të nderuar fermerë të komunës sonë. Më lejoni t’ju njoftoj se në bazë të gjendjes së krijuar nga pandemia Covid-19, si dhe dëmeve që ka pësuar bujku rahovecas edhe nga vërshimet dhe përmbytjet, dje ju kam drejtuar me dy shkresa konkrete Qeverisë së Kosovës dhe kam kërkuar: Dëmshpërblimin e bujqve të dëmtuar dhe rritjen e vlerës së subvencioneve për vreshtarët, perimtarët, blegtorët…për të gjithë bujqit dhe fermerët”, ka njoftuar Latifi. Ai ka thënë se përkrahja që vjen qoftë nga qeveria apo donatorët, ndikon drejtpërdrejtë në cilësinë e jetës dhe mirëqenien e qytetarëve të Rahovecit.

Kontrolloni gjithashtu

Donjet Bislimi: Është padrejtësi për Kosovën që në krye të ministrisë së Punëve të Jashtme të jetë Donika Schwarz

Donjet Bislimi: Është padrejtësi për Kosovën që në krye të ministrisë së Punëve të Jashtme të jetë Donika Schwarz

Donjet Bislimi nga PDK ka thënë se është padrejtësi për Kosovën që në krye të ...