MIT KS
Fillimi / Lajmet / Kryetari i vendit, Hashim Thaçi e shpall datën 15 mars 2020 ditë të zgjedhjeve për kryetar të Besianës
Kryetari i vendit, Hashim Thaçi e shpall datën 15 mars 2020 ditë të zgjedhjeve për kryetar të Besianës

Kryetari i vendit, Hashim Thaçi e shpall datën 15 mars 2020 ditë të zgjedhjeve për kryetar të Besianës

Kryetari i vendit, Hashim Thaçi, e ka shpallur datën e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar në Komunën e Podujevës. Zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të kësaj komune, bazuar në vendimin e kryetatit Thaçi, do të mbahen më 15 mars 2020. Ai e ka udhëzuar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve që t’i ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme për organizimin dhe mbajtjen e zgjedhjeve për kryetar të Komunës së Podujevës, në përputhje me vendimin e tij dhe ligjin në fuqi. Po ashtu, kreu i shtetit ka kujtuar Komunës së Besianës se nuk mund të marrë asnjë vendim në lidhje me shfrytëzimin dhe këmbëimin e pronës së palujtshme të komunës.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Bujanocit në Kosovën Lindore del në përkrahje të Thaçit e Veselit dhe luftës së drejtë të UÇK-së

Komuna e Bujanocit në Kosovën Lindore del në përkrahje të Thaçit e Veselit dhe luftës së drejtë të UÇK-së

Komuna e Bujanocit në Kosovën Lindore ka reaguar ndaj pretendimeve që Zyra e Prokurorit Special ...