kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Kryetari Jashari i bashkëngjitet aktivitetit për pastrim

Kryetari Jashari i bashkëngjitet aktivitetit për pastrim

Kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari, ju ka bashkëngjitë aktivitetit për pastrim në kuadër të aktivitetit “Dita e Pastrimit të Botës” që mbahet më 21 shtator. Ne jemi një komunë e vogël por me këtë aktivitet po përçojmë një mesazh të madh tek të gjithë qytetarët e Botës. Bota në të cilën jetojmë dhe nga e cila varet vet ekzistenca jonë.

Andaj, i bëjmë thirrje, fillimisht qytetarit të komunës së Skenderajt, të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës dhe të gjithë qytetarëve të Botës, se kujdesi ndaj ambientit ku jetojmë do të thotë kujdes ndaj vetvetes, kujdes ndaj mirëqenies tonë dhe kujdes ndaj mënyrës se si duam të jetojmë, ka thënë kryetari Jashari.

Kontrolloni gjithashtu

U mbajt tryezë me temën – Parandalimi i dhunës në familje

Organizuar nga zyrtarja për barazi gjinore dhe të drejtat e njeriut në Komunën e Malishevës, ...