Airport Adem Jashari
kek
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Institucionet / Kryetari Jashari uron të gjithë besimtaret Islam me rastin e Kurban bajramit
Bekim Jashari: Nexhmedin Spahiu pë mua është niveli ma i ultë i njeriut, i cili shpif për ditëlindjen e Legjendarit

Kryetari Jashari uron të gjithë besimtaret Islam me rastin e Kurban bajramit

Në Urimin e kryetarit të komunës së Skenderajt Bekim Jashari thuhet: Të nderuar besimtarë muslimanë,

Të nderuar qytetarë të Skenderajt,

Dita e sotme, me gjithë madhështinë e saj, na shton ndjenjat e besimit ndaj të Plotfuqishmit, që me përulësi i lutemi për falje, shëndet të plotë dhe shtim të të mirave. Dita e Kurban Bajramit gjithashtu thekson vlerat e mirëfillta të islamit, mirëbesimit, dashurinë e respektin ndaj njeri-tjetrit, ndaj familjes dhe ndaj atyre me gjendje në nevojë. Në këtë ditë të bashkimit, që është edhe simbol i sakrificës sublime, të gjithë besimtarëve të besimit islam dhe shqiptarëve kudo që janë, ju uroj Kurban Bajramin! Thuhet në urimin e kryetarit Jashari.

Kontrolloni gjithashtu

Filloi Faza e II-të e hapjes së rrugëve fushore

Sot u inspektuan zhvillimet e punimeve, projekti“ Hapja e rrugëve Fushore në Komunën e Junikut-Faza ...