leoni

Kryetari Latifi organizon takimin e parë publik për punën në gjashtë mujorin e parë të vitit 2024

Komuna e Rahovecit i ftonë qytetarët e interesuar që të merrni pjesë në takimin e parë publik të kryetarit të komunës z. Smajl Latifi për punën në gjashtë (6) mujorin e parë të vitit 2024, me datë 21 qershor (e premte), në orën 10:00, në sallën e Kuvendit Komunal të Rahovecit.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj priti në takim Rektorin e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë dhe disa profesorë nga Universiteti i Maltës

Kryetari i Komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, priti në takim Rektorin e Universitetit “Haxhi Zeka” …