MIT
mbpzhr 2018
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi, ka nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi me UN-Habitatin

Kryetari Latifi, ka nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi me UN-Habitatin

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi me UN-Habitatin, përkatësisht Gwendoline Mennetrier, kryekëshilltare teknike për bashkëpunim në planifikimin hapësinor. Kjo marrëveshje i hap rrugë procesit për ideimin e konkursit për Sheshin Qendror të Qytetit. Komuna e Rahovecit, përkatësisht Drejtoria për Urbanizëm, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit së bashku me UN-Habitatin është në fazën finale të planit për mbajtjen e konkursit ndërkombëtar për projektimin e sheshit. Siç edhe jeni njoftuar më herët, Drejtoria për Urbanizëm, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit, është duke u përkujdesur që i tërë projekti të përcillet nga procedura tejet transparente e moderne, duke bashkëpunuar ngushtë me UN-Habitatin. Për sheshin që do të ndërtohet në Rahovec, secili qytetar do ta ketë mundësinë që ta thotë fjalën e vet, përmes organizimit të debateve mbi këtë projekt që pritet të bëhen. Memorandumi i Mirëkuptimit me UN-Habitatin Komunës së Rahovecit do t’i shërbejë edhe për projekte të tjera në të ardhmen. Bashkëpunimi me këtë organizatë në fushën e planifikimit hapësinor e rritë transparencën, funksionalitetin dhe profesionalizmin në zbatimin e projekteve.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë filloj me mbajtjen e diskutimeve publike për planifikimin e buxhetit komunal 2020-2022

Organizuar nga Drejtoria për Ekonomi, Financa dhe Zhvillim dhe Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me ...