Kryetari Latifi ka pritur në takim bashkëveprimtarët nga Gjilani

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi ka pritur në një takim miqësor në zyrën tij, bashkëveprimtarët nga Gjilani, z. Ahmet Isufi, ish komandant i ZOK të UÇK-së dhe bashkëveprimtarin politik, z. Ahmet Demiri, ish i burgosur politik si dhe z. Nazim Gagica, kryetar i Degës së AAK-së në Gjilan.

Kryetari Latifi i ka falënderuar mysafirët për vizitën në Rahovec.

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë

Kontrolloni gjithashtu

NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë aksion për pastrimin e trotuarit, heqjen e barishteve, krasitjen e drunjve

Sot në orët e hershme të mëngjesit punonjësit e NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë …