Kryetari Nura ka pritur në takim përfaqësues të Shoqatës Kulturore Shqiptare “Dardania” në Gjermani

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura, ka pritur në takim përfaqësues të Shoqatës Kulturore Shqiptare “Dardania” në Gjermani, të kryesuar nga Naser Hoxhaj me bashkëpunëtorë. Me këtë rast, kjo shoqatë ka grumbulluar mjete financiare nga bashkatdhetarët tanë, në vlerën e 1,500 eurove, për t’i ndihmuar familjet e prekura nga vërshimet e 19 janarit, nëpërmjet Fondit Emergjent të Vërshimeve. Kryetari Nura është shprehur falënderues për solidaritetin e vëllezërve dhe motrave në diasporë, për mbështetjen ndaj komunës së Skenderajt.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "NLB BANKA Skenderaj FLETEDEPONIMI 1700-0046-000060.44 Emri klientit/ NLB BANKA SH.A. Customer name: Llogaria nr/ Nr.llog. Në Ilogarinë/Account 400-0046-000060.44 1,502.00 EUR Me fjale: njẽ mijèpeseqinddy In words: thousandfiveh DF-01 05501173108 DEPOSIT FORM Account description Saldo/ IblBeAccDescription Balance: Provizio Gjëndja EUR Me fjale: nje words: thousandfivehundred Uniref Acc. 1000-6502-800000.75 Exchange rate/Exchange rate Kodi Notes: 2.00 0.00 Uniref 100.00 Mbiemri 1.0000 UNIRE KOMUNA SKENDERAJ 0.00 0.00 50 SHOQATA KULTURORE SHQIPTARE DARDANIA MANNHEIM-NASER HOXHAJ ERSHIME SKMGA11111111119 2.00 Pörshkrimi KOMUNA SKENDERAJ 0.00 Coins: 1.00 0.00 27.03.2023 0.05 0.02 0.01 Data/ Data 0.00 0.00 0.00 461 58 27. 03.2023 11:18 Nënshkrimi digjital Nënshkrimi /า."

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e radhës me drejtorë të drejtorive

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e përjavshme me drejtorët e drejtorive, me të cilët bisedoi për …