Kryetari Latifi ka vizituar OJQ-në “Hareja”

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi me bashkëpunëtorë ka vizituar edhe OJQ-në “Hareja”, shoqatën e njohur të gruas në Rahovec, të cilën e drejton znj. Adelinë Paçarizi. Gjatë kësaj vizite janë zhvilluar diskutime produktive rreth çështjeve që e preokupojnë këtë organizatë dhe kontributit që mund të vazhdojë të jap komuna e Rahovecit. Kryetari Latifi tha se vazhdimisht i kemi qëndruar pranë OJQ-ve në Rahovec, ku kemi bashkëpunuar në shumë projekte, por edhe i mbulojmë shpenzimet e tyre komunale. Mbështetja e jonë për OJQ-në “Hareja” do të vazhdojë të jetë e pa rezervë edhe në të ardhmen.

Mund të jetë një imazh i 9 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

Kontrolloni gjithashtu

KALENDARI I DËGJIMEVE BUXHETORE PUBLIKE ME QYTETARË E KOMUNËS SË  RAHOVECIT PËR BUXHETIN E VITIT 2025

Duke u bazuar në Ligjin për menaxhimin e financave publike dhe përgjegjësitë, Statutit të Komunës …