Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi, mbajti debatin e parë publik me qytetarë për vitin 2019, raportoi për punën 6 mujore

Kryetari Latifi, mbajti debatin e parë publik me qytetarë për vitin 2019, raportoi për punën 6 mujore

Në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal, kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka mbajtur debatin e  parë publik me qytetarë, ku para tyre shpalosi punën dhe aktivitetet tjera që janë mbajtur gjatë periudhës Janar-Qershor 2019.

Në fillim të debatit kryetari Latifi, përmes projektorit ka paraqitur punën e tij për periudhën Janar-Qershor 2019 dhe për projektet e realizuara gjatë kësaj periudhe raportuese dhe për projektet që janë planifikuar realizohen gjatë vitit 2019.

Në debat të pranishëm ishin, kryetar të lagjeve të qytetit dhe fshatrave përfaqësues të OJQ-ve dhe qytetarë të cilët pas përfundimit të raportimit të kryetarit, kanë pasur pyetje, komente dhe janë interesuar për projektet e realizuara gjatë kësaj periudhe dhe ato që do janë planifikuar të realizohen në vazhdimësi.

Përgjigjet në pyetjet dhe shqetësimet e bëra nga pjesëmarrësit në debat u ka dhënë përgjigjje, kryetari i komunës, Smajl Latifi dhe Drejtorët e Drejtorive Komunale.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi ka kujtuar 21 vjetorin e rënies së 16 Dëshmorëve te Batalionit Gardist “Shkëlzen Haradinaj”

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi përmes një shkrimi të tij në facebook ka ...