Kryetari Latifi në 25-vjetorin e rënies, ka nderuar kujtimin për luftëtarin e UÇK- së dhe dëshmorin e kombit, Sadri Fazli Krasniqi

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, bashku me familjarë, bashkëpunëtorë e miq, në 25-vjetorin e rënies, nderuan kujtimin për luftëtarin e UÇK- së dhe dëshmorin e kombit, Sadri Fazli Krasniqi, si dhe për martirët: Jakup A. Krasniqi, Muharrem Morina, Shaban Z. Krasniqi, Sali S. Krasniqi, Fadil B. Krasniqi dhe Merdete V. Morina. Kryetari Latifi me këtë rast tha se, sa herë që kujtojmë vitet e kthesës së madhe dhe zhvillimet e rëndësishme që përmbysën pushtimin e gjatë fizik e shpirtëror të popullit tonë, na sfidojnë vlerat e kombit, mundimet e panumërta, gjaku i trimave që derdhej për të dalë Kosova nga kthetrat e grabitqarëve që vranë, prenë dhe shkatërruan jetën e një populli të lashtë. Liria ndërtohet me gjak, kurse, të gjithë ata që dhanë jetën dhe u flijuan për liri, janë nderi dhe krenaria e popullit tonë. Nderime dhe lavdi për jetë e mot!

Mund të jetë një imazh i 9 persona dhe teksti që thotë "DESAWOR JAKUP A. MARTIR 01.01 .01.1912 KRASNIAI MUHARREM 20.0 928 09.04.1999 MORINA SHABAN Z. KRASNIQI 01.11.1945 1945- SALI KRASNIQI 954 1999 23 FADIL 974 MORINA B. KRASNIQI 06. MERDETE 19.01.1994 .1994"

Kontrolloni gjithashtu

KFOR-i italian dhuron pajisje teknologjike për SHFMU ’12 Prilli’ në Vërmicë”

Sot, në një ceremoni të veçantë në SHFMU “12 Prilli” në Vërmicë, një donacion i …