leoni

Kryetari Latifi nënshkroi kontratat me tre praktikantë nga skema praktike në punë

Sot, kryetari i komunës së Rahovecit z. Smajl Latifi nënshkroi kontratat me tre praktikantë nga skema praktike në punë, në kuadër të programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (ReLOaD2/UNDP). Komuna e Rahovecit është e hapur dhe u jep mundësi të gjithë kuadrove të rinj për aftësim profesional.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Deçanit ju bënë thirrje të gjithë qytetarëve të sajë që ta shfrytëzojnë kohen e mbetur për regjistrim

Komuna e Deçanit ju bënë thirrje të gjithë qytetarëve të sajë që ta shfrytëzojnë kohen …