leoni

Kryetari Latifi, priti në takim grupin koordinues për infrastrukturë sportive

Kryetari i  komunës së Rahovecit z. Smajl Latifi, priti në takim grupin koordinues për infrastrukturën sportive në Republikën e Kosovës, të kryesuar nga z. Florim Kryeziu me kolegë, me të cilët diskutuan për stadiumin e qytetit në Rahovec. Komuna e Rahovecit i ka ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme sa i përket vendit ku do të ndërtohet stadiumi, dhe dokumentacioni i nevojshëm është dorëzuar në MKRS. Kërkoi nga grupi koordinues që stadiumi në Rahovec të jetë modern, i kategorisë 2+, me kapacitet prej 8000 ulësesh.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Deçanit ju bënë thirrje të gjithë qytetarëve të sajë që ta shfrytëzojnë kohen e mbetur për regjistrim

Komuna e Deçanit ju bënë thirrje të gjithë qytetarëve të sajë që ta shfrytëzojnë kohen …