Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi, nënshkruan vendimin për reduktimin e stafit të Komunës së Rahovecit

Kryetari Latifi, nënshkruan vendimin për reduktimin e stafit të Komunës së Rahovecit

Pas vendimit të fundit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, për reduktimin e zyrtarëve nëpër institucione, kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi,  ka mbajtur mbledhje të jashtëzakonshme me drejtorët, dhe si Shef i shtabit lokal emergjent, duke u mbështetur në vendimin e Qeverisë Nr/08 Pika nr. 9, ka marrë këtë vendim:

Reduktohet stafi i zyrtarëve komunal në të gjithë sektorët përveç: personelit shëndetësor dhe Inspektoriatit komunal, si masë preventive ndaj infeksionit Corona Virus(COVID -19).

Për çdo plotësim apo ndryshim të këtij vendimi zyrtarët komunal do të njoftohen me kohë.

Frikë jo, të shtojmë më shumë kujdesin! Ka thënë kryetari Latifi.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna Deçan

DKA në Deçan, organizon diskutim publik lidhur më ,,Planin Zhvillimorë Komunal 2020-2027 ’’

Drejtoria për Arsim në Komunën e Deçan, organizon diskutim publik lidhur më ,,Planin Zhvillimorë Komunal ...