akp deri me 1 prill
valamobile
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Kryetari Muharremaj, ka takuar rreth 30 qytetarë

Kryetari Muharremaj, ka takuar rreth 30 qytetarë

Si ç’do të enjte, kryetari i Komunës së Suharekës Bali Muharremaj, ka takuar qytetarë të kësaj Komune, me të cilët ka biseduar rreth halleve dhe problemeve që ata kanë. Edhe kësaj radhe ndër kërkesat e shumta të qytetarëve ishin rregullimi i infrastrukturës në mjediset e tyre, problemet sociale, punësimi si dhe kërkesa tjera. Për të gjitha kërkesat kryetari Muharremaj ka dhënë sqarime dhe ka premtuar se në bazë të mundësive që ka Komuna ato do të zgjidhen.

Kontrolloni gjithashtu

MINISTRI BYTYQI: KEMI PUNUAR PËRTEJ OBJEKTIVAVE TË MINISTRISË SË ARSIMIT

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), me mbështetje të GIZ-CDBE (Zhvillimi i Kapaciteteve në ...