Kryetari Nura i pranishëm në ceremoninë e emërtimit të një rruge në New York, me emrin e patriotit të shquar shqiptar, Ismail Qemali

Në ceremoninë e përurimit të rrugës me emrin e Ismail Qemalit në New York City të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në mesin e zyrtarëve të lartë të Këshillit Bashkiak, personaliteteve të shquara të jetës politike e kulturore dhe një komuniteti të madh që flet gjuhën më të bukur – SHQIP, ishte edhe kryetari i komunës së Skenderajt Fadil Nura.

Mund të jetë një imazh i teksti

Mund të jetë një imazh i 4 persona

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Komunitete në komunën e Vitisë ka mbajtur mbledhjen e 8-të të rregullt

Komiteti për Komunitete në komunën e Vitisë ka mbajtur mbledhjen e 8-të të rregullt. Në …