Brickos

Në 25-vjetorin e rënies heroike të Heroit të Kombit, Naser Krasniqi – Leka mbahet Akademi Përkujtimore

Dekanati i Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit në kuadër të Universitetit të Prishtinës, mbanë Akademinë përkujtimore jubilare, kushtuar 25 vjetorit të rënies heroike të Heroit të Kombit, Naser Krasniqi – Leka. Akademia mbahet me datën 05.06.2023 (e hënë), duke filluar nga ora 09:00, në amfiteatrin e objektit të Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

SHFD-UÇK-së dega Vushtrri: Ka ndërruar jetë Nënëlokja Rrahime Avdulli

Sot në moshën 85 vjeqare ka ndërruar jetë Nënëlokja Rrahime Avdulli,nga Duboci i Vushtrrisë, nëna …